Extra, jossa lyhyesti kerrottu miten kävi Callielle & Leeville, Noahille, Jasonille, Cloelle ja Liamille.

Muistakaa lukea myös osa 26. Kuopus ;)

1337479.jpg

Callie ja Leevi Jahkola: Callie ja Leevi muuttivat omaan asuntoon, kun Callie riitaantui tyttärensä kanssa. Pari rakensi hienon omakotitalon ja elelivät siellä Neiti-Q:n kanssa. Molemmat saivat elämäntavoitteensa toteutettua ennen kuolemaansa. Lisäksi pariskunta sai nauttia lapsenlapsistaan, kun Jason muutti perheineen Callien ja Leevin luokse. Alla kuva haudoista.

1337480.jpg

___________________________________________________

1337477.jpg

Noah Jahkola: Noah tapasi yliopistolla Heidi -nimiseen naiseen ja rakastui tähän palavasti. Noahin suoritettua yliopisto, pari muutti Jokirantaan rakentamaan omakotitaloon. Kihloihin Noah ja Heidi olivat menneet jo yliopisto aikoina. Pari kävi töissä pitkään, sillä molemmat halusivat vakaan talouden ennen lasten hankkimista.

Kun tuli lasten aika, pari meni ensin naimisiin ja lopulta yritettiin lasten hankkimista. Kaikki ei sujunutkaan ja Heidi ei meinannut millään tulla raskaaksi. Pari alkoi tulla jo epätoivoiseksi, mutta lopulta Heidi oli raskaana. Heidin raskausaikana perheeseen adoptoitiin Nuutti-kissanpentu ja Nera-kissa. Lopulta parin esikoinen syntyi. Vauva oli poika ja nimekseen hän sai Mico. Mico oli vanhempiensa silmäterä ja useista yrityksistä huolimatta jäi perheen ainoaksi lapseksi. Kun Heidi ei saanu lapsia, niin hän osti kissoja. Nuutin ja Neran lisäksi taloon muutti perijätalosta Ruusu ja Sisu kissat.

___________________________________________________

1337475.jpg

Jason Jahkola: Jason muutti vanhempiensa luokse asumaan. Mies halusi keskittyä uraan eikä perhe-elämä ollut miehen suunnitelmissa. Työnsä kautta Jason kuitenkin tutustui Nerissa Keisarinvaara nimiseen naiseen. Heidät suhteensa syveni, mutta Jason piti kuitenkin vain hauskaa. Ajan kuluessa Nerissa aiheutti perheeseen kriisin, kertomalla odottavansa Jasonille lasta. Jason sekosi pahemman kerran. Ei hän halunnut kuolaavia vaippahousuja. Isänsä rohkaisemana Jason teki miehen työn ja kosi Nerissaa. Raskausaikana Jason ja Nerissa menivät naimisiin.

Kun Nerissan synnytys viimein käynnistyi, Jason oli pakokauhun vallassa. Ei hän osannut vauvaa hoitaa. Pian maailmassa oli kuitenkin parin esikoinen, Nessara Jahkola. Mustatukkainen ja tummaihoinen pikkuvauva hurmasi Jasonin ja hän hoiti lopulta tytärtään kunnon isän elkein. Kun Nessara oli parivuotias, Nerissa pudotti uuden pommin. Hän odotti kaksosia. Taas kerran isänsä rohkaisemana Jason pysyi vaimonsa ja lastensa äidin rinnalla. Aika kului ja pian maailmassa oli kaksoset: tyttövauva Nemoria ja poikavauva Jiko. Lasten kasvaessa Jason huomasi, ettei lapset nyt niin kamalia olekkaan. Päinvastoin!

1337471.jpg

___________________________________________________

1337467.jpg

Cloe Jontula: Cloe tapasi yliopistolla Julius Jontula -nimisen miehen. Hän rakastui. Cloe muutti kultansa kanssa Jokirantaan ja jätti yliopistoelämän taakseen. Jokirannassa pari elää kuin viimeistä päivää. Oma talo ja kihlat olivat merkki suhteen vakavuudesta. Cloe tiesi ettei haluaisi lapsia ja tiesi, että Julius halusi lapsia. Hän hankkikin perheeseen punaisen Huli-manxin ja perijätalosta Tuisku-norskin. Kissat olivat parin lapsia. Edes naimisiin menon jälkeen Cloe ei halunnut lapsia, vaan pari jäi elämään kahdestaan kissojensa kanssa.

___________________________________________________

1337476.jpg

Liam Jahkola: Yliopiston jälkeen Liam muutti omaan asuntoon Jokirantaan. Mukanaan hänellä oli Lenni ja Reetu kissat. Liam kävi töissä ja tienasi paljon rahaa. Naisiakin hänellä oli joka sormelle, mutta yksi oli ylitse muiden. Anna Huohari. Anna muutti lyhyen seurustelun jälkeen Liamin luokse ja pari meni kihloihin. Pari remontoi talon ja sen valmistuttua meni naimisiin kaikessa hiljaisuudessa. Kului pari vuotta ja perheeseen odotettiin lasta. Kahta lasta. Lenni-kissa kuoli ja perheeseen ostettiin Tumppi-koira. Kaksoset syntyivät hieman etuajassa, mutta kuitenkin terveinä. Tyttö sai nimekseen Sarah ja poika Seth. Enempää lapsia Liam ja Anna eivät hankkineet. Adoptiota he tosin miettivät pitkään.