"Oma perhe, on tärkein/oma perhe on tärkein, kaikki muu tulee vasta sen jälkeen" -Pikku G

Kohta koittaa Jessikan synnytyksen aika. Millainen taapertaja sieltä syntyy, kenties tuleva perijä? Ja saako vauva sisaruksia? Se selviää lukemalla seuraava :)

687126.jpg

Jessikan loppuraskaus sujui hyvin ja molemmat tulevista vanhemmista odottivat tulevaa lastaan innoissaan. Gullik jopa osti vaimolleen lahjaksi vauvanhoitovälineitä.

687124.jpg

Kesken Jessikan vessareissun synnytys sitten koitti. Kauan odotettu hetki tuli, mutta Jessika kiljui ja huusi henkensä edestä apua.

687101.jpg

Tuore isä juoksi katsomaan lastaan. Tämä pieni paketti on tyttö. Nimekseen hän sai Ada. Ada peri äitinsä ihon ja silmät, isältään perheen esikoinen sai hiustenvärin.

687164.jpg

Jessika hoiti esikoistaan innolla ja täynnä tarmoa. Hän oli aina toivonut tytärtä ja vihdoin hän oli saanut sen.

687149.jpg

Gullik ei välittänyt tyttärestään. Hän halusi pojan, jonka kanssa voisi pelata jalkapalloa ja korjailla autoja.

 687102.jpg

Jessika palasi töihin ja kutsui ystäviään päivittäin kylään unohtaen muun perheensä.

687108.jpg

Kun Jessika palasi sisälle Gullik alkoi huutamaan hänelle: "Meidän piti mennä tänään illalliselle kaupunkiin ja sä vaan vietät aikaas kavereittes kanssa. Unohdat muun elämän ja jätät Adan kokonaa mun hoidettavaks. Paranna tapas tai mä lähen lätkimää!"

687122.jpg

"A-anteeksi kulta, mä unohdin kokonaan. Mä hyvitän tän. Ota, mun on pitäny antaa tää sulle jo monta päivää", Jessika sanoi ja antoi paketin Gullikille. "Ilmaiskuponkeja ravintolaan! Kiitti muru, mennääkö heti käyttämään nää? Saisit anteeks unohtelus", Gullik avasi paketin ja hymyili onnessaan.

687133.jpg

Pari päätti mennä nauttimaan illasta Stadiin. Adaa vahtimaan piti kutsua lastenhoitaja ja Jessikaa epäilytti miten hänen pikku enkelin kävisi tuon eukon käsissä. Naapuruston lastenhoitajilla kun oli todella huono maine.

687110.jpg

Pari saapui Vaahteralehdon kylpylään.

687111.jpg

Gullik törmäsi heti Ennustajaeukkoon ja osti häneltä lemmenjuomaa varmistamaan, että ilta onnistuu.

687128.jpg

Ja sinne menee. Mitäköhän tästä seuraa?

687157.jpg

Jessika oli käynyt ostamassa itselleen hajuvettä ja ryntäsi halaamaan miestään hänet huomatessaan. Lemmenjuoma taisi auttaa. Ainakin kukkasia ja sydämiä lenteli Gullikin ympärillä.

687153.jpg

Pussailun jälkeen pari päätti mennä Welttolan perheravintolaan syömään. (Jessikalla taitaa olla kiire pelehtimään :D)

687113.jpg

Ruokailun jälkeen pari päätti lähteä kotiin, mutta tietenkin ennen pitkää ajoa oli annettava kullalle suukko.

687152.jpg

Kotona autotallissa auton ikkunat sumenivat. Taitaa molemmilla olla uusi vauva mielessä.

Pari viikkoa myöhemmin Jessika heräsi aamuyöllä oksettavaan oloon. Hän epäili ensin ruokamyrkytystä, mutta oksentelu jatkui ja hän päätti tehdä raskaustestin. Selvisi, että Jahkoloille odotettiin uutta perheenjäsentä. (Kuva katosi)

687141.jpg

Pian olikin pikku-Adan syntymäpäivät.

687105.jpg

Adasta kasvoi söpö taapero. Horoskoopiltaan neiti on kaksoset isänsä tavoin ja luonteeltaan tälläinen: 4-9-8-3-6.

687161.jpg

Mahtimaidon ja vanhempiensa avulla Ada oppi kaikki taidot nopeasti.

(Jessikan raskaus eteni hyvään tahtiin, mutta minä onneton kadotin kuvat)

687119.jpg

Jessika ja Gullik lähtivät ostamaan vaatteita ja tapaamaan ystäviiän Plazaan. (<--Kauppa)

687134.jpg

Jessikan raskaus on edennyt jo pitkälle. Hän osti itselleen uusia vaatteita sekä sortui lisäksi ostamaan uusia lastenvaatteita.

687169.jpg

Gullik seurusteli kaupunkireissun ajan vain ystäviensä kanssa välittämättä vaimonsa tarpeista. "Olet sä kuullut siitä Stadin uudesta bilepaikasta? Mun on pakko päästä sinne joku ilta. Tuutsä mun seuraks jos Jessika ei haluu?" Hän uhosi tälle naiselle, jonka nimeä en nyt muista.

687168.jpg

Kotona odotti kaaos. Lastenhoitaja oli sotkenut paikat, mutta myös sudet olivat tehneet tehtävänsä. Gullik inhoaa susia, jos et vielä huomannut kuvasta :D

687144.jpg

Jessika kylvetti vielä rättiväsyneenä tyttärensä ja painui sen jälkeen pehkuihin.

687143.jpg

Seuraavana iltana Gullik sai ylennyksen Sairaalan johtajaksi ja hän halusi juhlistaa sitä tekemällä liekitettyjä ohukaisia.

687116.jpg

Myös yläkerta koki uudistuksen ylennysrahoilla. (Sori seinät ja pimeys)

687156.jpg

Gullik oli lähentynyt tyttärensä kanssa, kun Jessika oli koko ajan kuoleman partaalla ja hän joutui hoitamaan Adaa. Pikku neitikin alkoi kutsumaan Gullikia vihdoin isäkseen :)

687155.jpg

Jessikan toisen raskauden loppuvaihe oli yhtä tuskaa. Hän nukahteli koko ajan ja valitti nälkäänsä.

687162.jpg

Synnytys käynnistyi yöllä. Jessika huusi kuolevansa kipuun eikä tajunnut miten oli selvinnyt Adan syntymästä.

687167.jpg

Kipu kuitenkin palkittiin ja Jessika sai pusuteltavaksi tämän tytön, Alissa Jahkolan. Hän peri isänsä ihon värin ja hiustenvärin, mutta Alissan silmät ovat äitinsä ja siskonsa kopiot. 

687142.jpg

Gullik lämpesi toiselle tyttärelleen heti, koska ei halunnut, että kävisi samoin kuin Adan kanssa ja Alissa ei pitäisi häntä isänään.

Tähän päättyy tämä jakso. Kommenttia saa laittaa :) Tiedän, että tässä ei ole nyt kummempia tapahtunut, mutta ehkä seuraavassa osassa..