866002.jpg

Brandon syöksyi heti ihastelemaan Jahkolan suvun uusinta jäsentä. Vauva oli tyttö, Callie Jahkola. Isoveljensä kopio.

866012.jpg

Hope ei välittänyt pikkusiskostaan, vaan inhosi öisiä itkukohtauksia.

865990.jpg

Brandon vietti paljon aikaa lastensa kanssa, sillä..

866001.jpg

..Veronika oli alkanut opiskelemaan eikä hänellä ollut aikaa lasten kaitsemiseen.

865999.jpg

Pikku-Joshuan synttärit koittivat kuitenkin pian ja pojan vaippaikä jäi taakse.

866021.jpg

Joshuasta kasvoi oiva perijäehdokas. Hänellä ja Calliella olisi luultavasti tiukka kaksintaistelu, jonka ratkaisisi tavoite.

866024.jpg

Talvi oli tullut.

866014.jpg

Brandon ja Veronika viettivät kahdenkeskeistä aikaa takkatulen lämmössä.

866015.jpg

"AAAÄÄAA!" kuului vähän ajan päästä. Brandon näki isänsä liekeissä.

866016.jpg

Ada oli syöksynyt paikalle. "Herranjumala, tehkää joku jotain! Ei! Tyko ei!! Auttakaa joku!" hän kiljui.

866004.jpg

Apua ei kuitenkaan saapunut tarpeeksi ajoissa ja Tyko menehtyi. Kipinä oli lentänyt miehen vaatteisiin ja mies oli syttynyt palamaan. Viikatemies tuli korjaamaan tuhkat.

866005.jpg

Tyko pääsi lepäämään vaimonsa vanhempien ja poikansa kihlatun haudan viereen.

866006.jpg

Kissoillakaan ei mennyt hyvin. Nuppu ei enää jaksanut Oonan temppuiluja.

866017.jpg

Hope otti ukkinsa kuoleman raskaasti. Papparainen oli ollut tytölle hyvin hyvin läheinen ja nyt joka iltaiset shakkituokiot olivat ohi.

865996.jpg

Ada kuitenkin ymmärsi pojantyttärensä surun ja lohdutti Hopea.

866030.jpg

Tyttönen kuitenkin piristyi ja syntymäpäivänään oli yhtä hymyä :)

866018.jpg

Hope värjäsi hiuksensa takaisin oman värisiksi ja pukeutui taas värikkäämmin.

866007.jpg

Vielä kasvokuva pisamanaamasta. Hope sai mammonatavoitteen ja elämäntoiveena hän toivoo, että 6 lemmikeistä on uransa huipulla.

865993.jpg

Callien synttäreitä vietettiin samana iltana.

866019.jpg

"Kukkuluuruu", Veronika hihitteli kuopukselleen.

865997.jpg

Calliesta tuli söpö taapero. Horoskoopiltaan hän on jousimies ja luonne 3-4-9-10-1.

865994.jpg

Synttäreitten vieton jälkeen Veronika meni kertomaan Hopelle, että he olivat Brandonin kanssa päättäneet, että Hope muuttaisi Briannalle, Brandonin siskolle asumaan. "Jess! Vihdoin pois täältä helvetistä", Hope ajatteli mielissään.

866023.jpg

Brandon opetti Callieta kävelemään niin innokkaasti, ettei edes huomannut Veronikan kertoneen heidän suunnitelmastaan. Sehän piti toteuttaa vasta myöhemmin, jos Hopen koulunkäynti ei jatkossakaan menisi paremmin.

866013.jpg

"Noh, pidä sitten huoli itsestäsi" "Juujuu", Hope myhähteli. "Ja ai niin, Nuppu muuttaa myös. Se kiusan.. öh kiva kissa ei tule enää toimeen Oonan kanssa. Se oli Briannalle okei. Moikka", Veronika vastasi nopeasti ja työnsi Hopea ovelle päin.

865988.jpg

Hope muutti todellakin Brianna-tätinsä luokse asumaan ja Nuppu-kissakin joutui vaihtamaan kotia. "Heippa vanha elämä"

866027.jpg

Ada kävi vielä vilkuttamassa Briannalle.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hope (ja Nuppu) muutti Briannan luokse ja Hope kertoo elämästään tätinsä luona päiväkirjassaan.

19.1.2009 "Moi päivis! Tänään mä muutin tänne Briannan luokse. Sil on siisti talo. Mä sain oman huoneen ja tääl odotti valmiina kannettava. Mieti kannettava! Faija ei ois ikinä ostanu mulle kannettavaa. No joo, mut ihanaa päästä pois sielt talosta. Mä vihaan Veronikaa. Mä en tajuu mitä faija näkee siinä. Se muija pyörittää kaikki sormiensa ympärille ja lopulta tuhoo ne. Ukkiki kuoli sen takii. Mä en anna sille sitä ikinä anteeks. Ainoot ketä mua tulee ikävä on mummi, Oona, Joshua ja Callie. Toivottavasti faija tajuu pian millasen muijan kans meni naimisiin..

Brianna vaikuttaa onneks ihan kivalta tyypilt. Mut kirjottelen enemmän ku tiiän. Ziao!!"

29.2.2009 "Brianna on kiva tyyppi. Se on rento ja antaa tehä mun mitä haluun eikä kyylää heti selän takana mun puuhia. Ja muutenki se on aina töissä, et saan olla kotona ihan yksi. Tai siis en kotona, mut siis kuitenkin kotona.. Ähh!! Koulus mä näin yhen syötävän söpön jätkän. Se oli ihana<33 Toivottavast mä nään sen pian uusiks :)"

16.2.2009 "Brianna on lesbo. Mä sain sen eilen rysän päältä kiinni. Se pussaili etupihalla jonku opettajan näkösen tyypin kanssa, joka oli nainen! Ei se mua sinänsä haittaa, kuhan kuhertevat suljettujen ovien takana. Ainaki viel. Ja mä luulin, et Briannal ei olis elämää, mut on näköjää."

2.3.2009 "Katherine muutti tänään meille. Siis se Briannan tyttöystävä. Se on kuulemma lehtori yliopistolla. Sil on hyvä palkka ja meil aletaan tekee remonttii heti ku vaan saadaan muut asiat kondikseen. Saankohan mä uudet tapetit? Pinkit on ihan kivat, mut vaaleenvihreet olis parempi. Tai sit keittiön kaapit vois uusii. Noi vanhat haisee.."

5.4.2009 "Brianna ja Katy (Katherine) meni tänää kihloihin!!!! Ne on tosissaan toisten suhteen. Aika ihme tai siis ei sillee. Katy muuten inhoo Nuppuu. Se pitää enemmän koirista ja on suunnitelluki koiruutta. Iha okei mulle, kuhan mä saan pitää Nuppu-vanhukseni<3"

29.4.2009 "Noh, tänään Brianna ja Katy oli käynyt eläinsuojeluyhdistyksestä hakee koiran. Se on kuulemma Lilian, mut sitä sanotaan vaan Lilyksi. Sama se minkä nimine se on. Aluks tuntu et ihan jees hauva, mut sit se perkeleen rakki päästi ja lirautti mun matolle! Mun matolle. Hyiiii, Katy sit sai sen pestä kerran omistaa Lilyn. Mä en siihen koiraan muuten koske! Remontti on muuten pikkuhiljaa valmis. Rahat on kuulemma vaan vähissä. Pitäis kai pyytää faijalta taskurahaa.."

9.9.2009 "Brianna ja Katy meni tänään naimisiin tai siis virallistivat liittonsa niinku Katy sano. Kello on nyt jotain ykstoista, mut faija, Veronika, Joshua, Callie ja mummi höösäävät vieläki olkkarissa. Toivottavast ne lähtee pian. Mä en jaks kattoo enää Veronikan naamaa.."

6.5.2013 "Brianna kerto tänään, et en on adoptoimassa Katyn kanssa lapsen. Mulle se vaan ilmotettiin noin vaa eikä kysytty mun mielipidettä. Reiluu. Mä luulin päässeeni eroon vauvoista, mutta ei. Noi kaks päättivät sitten hankkia tännekin sellaisen."

15.7.2013 "Tänään se taapero sitten tuli. Hailey. Söpöliini. Ihana. Rökittää Callien ja Joshuan. Ehkä siks ku mä tiiän ettei toi oo mul mitää sukuu. Täs kuva siit ja must: Ollaan kuulemma ihan samannäkösii ja meit vois luulla siskoksiks."

866031.jpg

22.12.2015 "Mä kuulin tänään ku Brianna ja Katy jutteli toisesta lapsesta. Jos ne sen on oikeesti hankkimassa mun täytyy lähtee lätkimään, et sil riittäis huonet. Sanoin, et voin lähtee kesäkuus ku sit pääsen jatkaa yliopistoon. Jos siis pääsen. Brianna sanos sopivansa sillee, etä Hailey sai kamun sit kesäkuussa."

6.6.2015 Tänään mä lähin yliopistolle. Briannan ja Katyn uus taapero tulis parin viikon päästä ja ne ehteis nyt remppaa mun huoneen sille valmiiks. Mun tulee hirvee ikävä Haileyta, Nuppua ja Briannaa. Mut toisaalta sain hyvän todistuksen ja 5500 simoleonia apurahaa. Täs viel kuva mun perheestä. Oh, sanoinko mä perheestä?? :D"

866028.jpg866032.jpg

Ensi osassa taas perijätaloon.