Joitain saattoi jäädä kiinnostamaan miten Alissalle, Amandalle ja Annikalle kävi. Tässä heidän tarinansa:

820102.jpg

Alissa Jahkola: Alissa huomasi yliopistolla olevansa raskaana ja jätti sen kesken. Hän muutti omaan taloon, vanhempiensa talon viereen. Alissalla oli raskasta, hän kävi töissä, vaikka maha paisui ja hän oli koko ajan kuoleman partaalla. Lopulta synnytys koitti ja Alissa synnytti pienen pojan, jonka nimeksi hän antoi Bradin.

Alissa kävi pojan kanssa dna-testeissä, sillä hän halusi tietää kuka lapsen isä oli. Selvisi, että Heikki, Alissan ensirakkaus oli pojan isä. Alissa pyysi Heikkiä muuttamaan luokseen ja tämä hieman epäröityään muuttikin poikansa ja ex-tyttöystävänsä luokse. Vaikka Heikki muuttikin Bradinin vuoksi, hänen ja Alissan suhde syttyi uudelleen ja pian Alissa huomasi olevansa uudestaan raskaana. Tällä kertaa hän tiesi varmuudella, että Heikki oli isä. Koska Heikki rakasti Alissaa, tämä päätti kihlata naisen ja pian pari menikin kaikessa hiljaisuudessa naimisiin.

Pari hankki taloon Bradinin seuraksi Alissan siskolta Adalta kaksi norjalaista metsäkissaa Mikin ja Merrin. Kuitenkin pian Bradin sai seurakseen pikkuveljen, Bennyn. Perhe eli onnellisesti ja saivat rakennettua kauniin talon. Vaikka Alissalle ja Heikille olivat lapset syntyneet aikaisin, he eivät unohtaneet toisiaan, vaan kävivät kerran viikossa syömässä kahdestaan ja ihan vain nauttimassa toistensa seurasta :)

------------------------------------------------------------------------------------

820101.jpg

Amanda Jahkola: Amandan yliostoaika loppui nopeasti, sillä tyttö keskittyi vain bilettämiseen. Jotain hyvää ehti kuitenkin tapahtua, sillä Amanda tapasi Ukko Tarkan. Miljonäärimiehen, joka rakastui Amandaan tulisesti. Pari kihlautui parin kuukauden seurustelun jälkeen ja Amanda nautti elämästään. Häitä vietettiin syystalvella takkatulen ääressä, mutta se koitui Ukon kohtaloksi. Pari oli juuri saanut sormukset vaihdettua, kun Ukon pukuun lensi kipinä. Mitään ei ollut tehtävissä ja Amandasta tuli nuori leski.

Amanda voi pitkään huonosti Ukon kuoleman jälkeen ja lihoi yli kymmenne kiloa. Ada sai lopulta Amandan vietyä lääkäriin ja selvisi, että Amanda oli raskaana. Siinä vaiheessa Amandalla pimahti, miten HÄNESTÄ voisi tulla äiti? Amandan raskaus sujui kuitenkin helposti ja lopulta maailmaan putkahti pieni poika. Amanda antoi poikansa nimeksi Barron William, mutta kutsui tätä ihan vain Will:iksi. Amandan onneksi Will oli helppo lapsi ja hän tajusi lopulta nauttivansa äitinä olemisesta :)

----------------------------------------------------------------------

820100.jpg

Annika Jahkola: Annika opiskeli yliopistolla ahkerasti, mutta jätti hänkin sen kesken tavattuaan Taavi Valkaman. Taavi oli maanviljelijä eikä kovin varakas, mutta Annika oli päättänyt perustaa miehen kanssa perheen. Annika muuttikin Taavin kanssa yhteen ja perheeseen hankittiin norjalainen metsäkissa Manu sekä sekarotuinen Reetu-koira. Taavi kosi Annikaa suloisesti ensilumen laskeuduttua maahan ja häitä vietettiin keväällä. Syksyllä syntyikin jo parin esikoinen, Bill Jahkola.

Bill ei jäänyt parin ainokaiseksi vaan pian Annika oli taas raskaana. Tällä kertaa perheeseen syntyi pieni pellavapää, Bettiina. Annika yritti taiteilla kahden pikkulapsen, kahden lemmikin sekä kotitöitten välillä. Taavi teki pitkää päivää pellolla ja kotiin palattuaan mies oli väsynyt. Parin vuoden kuluttua Annika tajusi olevansa taas raskaana. Kolmas lapsi saisi olla viimeinen Annika sanoi usein Taaville. Toisin kuitenkin kävi. Kun synnytys lopulta alkoi, Annika sai kokea järkytyksen, sillä maailmaan tupsahti kaksi lasta. Pikkumies Daniel ja pikkuenkeli Emily. Neljän lapsen kanssa arki oli raskasta, mutta Annika ja Taavi pärjäsivät.