Tässä tälläinen nopeasti kirjoitettu ylimääräinen osa, jossa selviää miten kävi Brendan ja Benjaminin. Briannan tarinan voi lukea jo osassa 13.

901333.jpg

Brenda Jahkola: Brenda tutustui yliopistolla Roope Liinamaahan.  Pari rakastui nopeasti ja Brendan tultua raskaaksi he jättivät yhteisellä päätöksellä yliopistoelämän taakse ja lähtivät perustamaan perhettä. Brendan raskausaikana perheeseen muutti perijätalosta Eetu ja Otto kissat. Eetu kuoli kuitenkin melkein heti, joten Otosta jäi ainoa perheen lemmikki. (Brenda ja Roope menivät ennen vauvan syntymää kihloihin ja naimisiin)

Brendan synnytys koitti pian ja perheen esikoiseksi syntyi Oscar Jahkola. Kului vuosia ja toista lasta yritettiin pitkään. Oscar oli viettänyt monet syntymäpäivät ja käveleminen&puhuminen oli tavallista arkipäivää. Lopulta Brenda oli taas raskaana. Selvisi, että perheeseen olisi tulossa kolmoset !! Arki oli raskasta, Brenda oli Oscarin ja ison mahansa kanssa päivät kotona ja Roope teki töissä pitkää päivää. Kolmosten synnytys alkoi etuajassa, mutta maailmaan saatiin kuitenkin kolme tervettä simlasta. Pojat Nico ja Kristian sekä Julianna-tyttö. Arki kolmosten kanssa oli vaikeaa, mutta lasten kasvaessa elämä alkoi taas helpommaksi.

____________________________________________________

901332.jpg

Benjamin Jahkola: Benjamin tapasi yliopistolla veljensä ystävän Jaanan, johon mies ihastui ensisilmäyksellä. Suhde syvenikin nopeasti ja parin kuukauden seurustelun jälkeen Benjamin ja Jaana lähtivät yliopistosta perustamaan perhettä. Kihloihin pari meni jo yliopistolla ja häitä vietetiin puoli vuotta kihlajaisten jälkeen.

Ensimmäinen yhteinen "lapsi" parille oli Cera-kissa, joka muutti perijätalosta Benjaminin luvattua ottaa tappele kissa mukaansa. Ensimmäinen simlapsi syntyi parin vuoden yhdessä olon jälkeen. Lapsi oli tyttö, Jasmine Jahkola. Siitä parin vuoden päästä syntyi toinen lapsi ja Jassu sai pikkuveljen, Jesse Jahkolan. Jaana ja Benjamin saivat rakennettua upean talon ja upean perheen.