Kuinka kävi Krystalin, Ronnien ja Milesin?

1765785.jpg

Krystal Luode: Krystal tapasi yliopistolla Orlando Luode nimisen miekkosen. Pari rakastui ja muuttivat opiskelujen jälkeen takaisin Jokirantaan asumaan. Nuori pari meni kihloihin ja hankki lemmikeikseen kaksi kissaa: Vapun ja Warpu. Pari alkoi hankkimaan lasta, mutta kun haikaraa ei kuulunut Krystal ja Orlando menivät naimisiin ja soittivat adoptiotoimistoon. Pian perhe oli kolmepäinen, kun tummatukkainen Odessa-taapero muutti taloon. Odessan muuton jälkeen pari jatkoi kiihkeästi biologisen lapsen hankkimista ja lopulta Krystal oli raskaana. Lopulta Odessa sai pikkusiskon, Vanessan. Krystal miehensä ja tyttäriensä sekä lemmikkiensä kanssa asuu pienessä omakotitalossa Jokirannan lähiössä.

***********************************************************

1765787.jpg

Ronnie Jahkola: Ronnie tapasi yliopistolla nätin punapään, Anitta Vongan. Pari rakastui ja meni kihloihin. Parilla oli kova kiire naimisiin, joten yliopisto jäi kesken ja Ronnie rakennutti ison talon vaimolleen. Jossain välissä pari ehti naimisiin ja Anitta synnytti perheen esikoistyttären, Melanien. Lisää lapsia ei kuitenkaan alkanut kuulua, joten pari meni hoitoihin. Vuoden yrittämisen jälkeen perheeseen syntyi neljä keskospoikaa; Alex, Casper, Ethan ja Jacob. Poitsut kasvoivat kuitenkin hienosti ja nykyään Ronniella ja Anittalla on kamala työ saada pidettyä neljä hurjapäätä kurissa.

***********************************************************

1765786.jpg

Miles Jahkola: Miles tapasi yliopistolla quuman Doris Kotalan. Sekä Miles että Doris ovat bilehirmuja ja kihloihinkaan ei taidettu mennä selvinpäin. Nuori pari muutti Stadiin asumaan omaan rivitalokämppäänsä. Pari vietti upeat 500 vieraan häät ja etenivät urallaan. Nykyään parin elämään kuuluu biletystä, biletystä, työtä, biletystä, biletystä.