"Ne on pikku juttui mist elämä koostuu/lyhyitä hetkii, ne missaat jos hosut/vedäpä henkee hengähdä hetkeks/älä huoli tulevast, elä täs hetkes" -Pikku G

Tämä osa on hieman lyhyt, mutta oikeastaan tämän osan olisi voinut liittää suoraan 1a:n jälkeen. Nyt kuitenkin takaisin Jahkoloiden pariin.

684034.jpg

Gullik toi talouteen 16 115 simoleonia ja talosta saatiin rakennettua ulkoa nähden tälläinen.

683990.jpg

Sisältä alakerrasta talo näyttää tältä. (Sori seinät) Yläkerrasta ei ole kuvaa, mutta siellä ei vielä olekkaan muuta kuin portaista tullut lattia.

683993.jpg

Gullik stailauksen jälkeen. Komia poika täytyy sanoa. Gullikilla on mammonatavoite ja hän haluaisi päästä Rikollisuran huipulle. (Ai jai :D) Hänen nykyinen ammattinsa tosin on Kirurgi. Gullik pitää meikistä ja vaaleista hiuksista, mutta inhoaa harmaita hiuksia ylikaiken. Horoskoopiltaan Gullik on kaksoset ja luonteeltaan tälläinen: sottapytty/siisti 4, ujo/menevä 7, laiska/toimelias 8, vakava/leikkisä 3, marisija/kiltti 3. Ei mikään unelma, mutta menettelee..

684013.jpg

Jessikalla ja Gullikilla oli pitkään meno tämänlaista. He tulivat ihanasti toimeen ja kaikesta otettiin ilo irti.

684005.jpg

Myös peitot heiluivat tiuhaan tahtiin ilman ehkäisyä. Jessika pettyi kuitenkin aina, kun raskaustestiin tuli vain yksi viiva.

683668.jpg

Gullik osti ensimmäisillä palkkarahoillaan itselleen auton. Ei mikään komea urheiluauto, mutta muuhun ei ollut varaa.

683976.jpg

Jessika otti usein aiheeksi lapset. Hän läheni jo 30 ja halusi varmistaa, että saa jälkikasvua. Gullik ei ollut vielä valmis isäksi ja tyrmäsi kaikki kerrat Jessikan ehdottelut, että hankittaisiin pieni käärö.

683977.jpg

Yhtenä iltana Gullik kantoi Jessikan sänkyyn suudelleen vaimoaan kiihkeästi. Loppu tuloksen voi arvata..

684015.jpg

Yhtenä iltana Jessika oli tehnyt taas raskaustestin ja hän sain itkeä onnesta. Jessika ottikin puheeksi testin tuloksen seuraavana aamuna. "Kulta.. Mä.. Mä odotan vauvaa", hän kertoi ja odotti Gullikin vastausta.

684006.jpg

"Vauvaa! Sehän on hianoo, eks sä oo vaik kuin kauan oottanu et tulisit paksuks", Gullik vastasi ruoka suussa.

683980.jpg

Jessika oli iloinen, kun hänen miehensä tuki häntä raskaudessa. Valitettavasti alkuajan hän vietti suurimmaksi osaksi wc:ssä.

683981.jpg

Sieltä se pieni tulee.

683969.jpg

Jessika on paisunut kuin pullataikina. (Eikös olisi järkevää vaihtaa vähän äitimäisempään tyyliin Jessika?)

Seuraavassa osassa näemme kumpi sieltä tulee ja saavatko Jessika & Gullik vielä enemmänkin jälkikasvua.